milivolt electronics world news Ergn_Poyraz_Cumhurbakan\'na_hakaretten_ifade_verdi-didimhaber.net
30-01-2016

Ergn Poyraz Cumhurbakan\'na hakaretten ifade verdi

Ergn_Poyraz_Cumhurbakan\'na_hakaretten_ifade_verdi

Yazar Ergün Poyraz, geçtiimiz yl austos aynda yaymlanan yeni kitab \'Aksaray’da necek Var\' için, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan’n kendisi hakknda suç duyurusunda bulunduu soruturma kapsamnda Aydn Çakrbeyli Jandarma Karakolu’nda ifade verdi.


Aydn Çakrbeyli Mahallesi\'ne yerleen Ergün Poyraz, Cumhurbakan Recep TayyipErdoan’n ikayeti üzerine stanbul Cumhuriyet Basavcl’nca açlan soruturma kapsamnda Çakrbeyli Jandarma Karakolu’nda verdii ifadesinde, Cumhurbakanna hakaret suçunu düzenleyen 299. Maddenin, Anayasa’nn 90. Maddesi gerei esas alnamaz ve uygulanamaz olduunu dile getirdi. 

Türk Ceza Kanunu’nun bu 299. Maddesi’nin uluslararas sözlemelere ve o sözlemelere Anayasa ile garanti vererek uyacamz taahhüdüne aykr olduunu belirten Poyraz, “Bu maddeye dayanlarak verilecek ceza kararlar, Yargtay onasa bile gerek Anayasa Mahkemesi gerekse AHM’nden kesin olarak dönecektir. ikayet konusu olan \'Aksaray’da inecek Var\' adl kitabmda ikayetçiye kar hiçbir ekilde hakaret, aalama ve alay yoktur. Hakaret olmad gibi sert eletiri olarak nitelenebilecek bir tek kelime dahi yer almamaktadr. Kitabn her satr belgeli her sayfas doru ve objektif bilgilerdir. Kitapta kaynaklara dayal olarak alntlar yaplm, objektif ve belgelere dayal bilgilere yer verilmi yine kitapta gerçek d bilgiler yer almam, kitabmda öz ve biçim dengesi korunmutur. \'Aksaray’da necek Var\' adl kitabm nedeniyle hakkmda balatlan soruturmada takipsizlik karar verilmesini saygyla arz ve talep ederim.” dedi.

DPLOMASI ABEL

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan\'n avukat Ahmet Özel tarafndan yaplan ikayetle le ilgili yazl ifadesini veren Poyraz, \"ikayetçi, dilekçesinde eitim seviyesinin yetersiz olduunu, temelsiz ve uydurma iddialara dayandrdm gibi gerçek d bir ithamda bulunmutur. Yetmemi, üpheli toplumu bilgilendirmek saikini aarak müvekkilimi halkn hakaret ve husumetine maruz klan, gerçek d, açkças saygnln rencide edecek nitelikte somut fiil ve yaktrmalar yapmak suretiyle hedef göstererek, basn ve yayn yoluyla müvekkilime kar hakarette bulunmutur demitir. Mütekinin bir zamanlar genel bakan olduu AK Parti\'nin internet sitesinde mezun olduu okul, ktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi olarak veriliyordu. Babakan olduu dönemlerde babakanlk sitesinde mezun olduu okul ayn ekilde; Marmara Üniversitesi ktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi olarak yaynlanyordu. Mezuniyet tarihi olarak da 1981 gösteriliyordu. Oysa Marmara Üniversitesi 1982 ylnda kurulmu, bünyesinde de ktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi diye bir fakülte de barndrmamt. Milletvekili Yusuf Halaçolu, kendisini sahte diploma kullanmakla itham etmi, yazar Yalçn Küçük de ayn söylemleri defalarca tekrarlam, ne garip ki, Yalçn Küçük’ü defalarca ikâyet eden müteki söz tahsil durumu olduunda sus pus olmutur.” ifadelerini kulland.

Yazar Ergün Poyraz 26 sayfalk ifadesinde, \'Aksaray’da necek Var\' adl kitab nedeniyle balatlan soruturmada, takipsizlik karar verilmesini talep etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..